Právě si prohlížíte Tvář bez vrásek s Káťou Dolenskou

Tvář bez vrásek s Káťou Dolenskou

Datum / čas
Datum - 11 října, 2023
06:30 - 07:30

Místo konání
Wellness hotel Gendorf, Vrchlabí


Zveme Vás s Káťou na středeční ranní lekce face yogy a omlazujících technik v měsíci říjnu.

Kdy: každou středu od 6:30-7:30

Kde: Wellness hotel Gendorf, Vrchlabí (horní sál, 2.patro)

Tato lekce je otevřená všem, kdo chtějí do svých denních rituálů zařadit techniky pro omlazení obličeje a projasnění pleti. Naučíte se cviky obličejové jógy, baňkování, tejpování, hmatové techniky a další. Vaše pleť bude vyživená, posílená a i v zrcadle poznáte změny k lepšímu.

Káťa je autorkou knihy Omlazující techniky pro zdravou pleť bez vrásek, kterou je možné na lekcích si pořídit pro domácí praxi.

Cena:
V měsíci říjnu se sejdeme 4x
Je možné zakoupit jednorázový vstup za 290,- (nutné předem, kapacita míst je omezena)
Nebo permanentku 880,- za 4 vstupy na lekce, tj.4.10.,11.10.,18.10.,25.10.
Místo máte jisté a rezervované po zaplacení příslušné částky dopředu na účet: 2001782509 / 2010
– do poznámky vložte svoji e-mailovou adresu i telefonní číslo, kam Vám zašlu buď potvrzení na jednorázovou lekci nebo permanentku na všechny 4 lekce

Obličejová jóga

Obličejová jóga neboli Face Yoga, je zcela přirozenou alternativou, která se věnuje prevenci příznaků stárnutí tváře a dekoltu. K tomu, abychom měli krásnou, jemnou a vyživenou pleť, nemusíme utrácet neskutečné peníze za drahé krémy, plastické chirurgie ani nic podobného. Čas dokážeme zastavit pravidelným cvičením právě obličejové jógy. Tvaruje a zpevňuje naši tvář a dechovými cvičeními okysličuje buňky nejen v oblasti obličeje. Na obličeji máme více než 40 svalů a díky pravidelným cvičením se je naučíme tónovat, zvýší se nám krevní oběh ve tváři a ve výsledku se můžeme těšit z mladistvější a zářivější pleti.

Obličejová jóga je sérií speciálních cviků, díky kterým docílíte k uvolnění a posílení obličejových a mnohdy i krčních svalů i vazů. Cvičit stačí jen 5–15 minut denně a již po 3 týdnech budou výsledky viditelné.

Rezervace

Rezervace jsou uzavřeny.